3D Builder – 1195 Euro

De 3D Builder is net zoals de Leapfrog 3D Creatr gemaakt door een Nederlands bedrijf; Code P-West. Code P-West is een een mechanische precisie engineering bedrijf van wereldklasse! De nieuwe, volledig geassembleerde 3D ​​Builder heeft een stevig stalen behuizing met poedercoating, dit maakt het een duurzaam en sterke printer die tegen een stootje kan. De standaard specificaties zijn vergelijkbaar met de huidige concurrenten op de markt.
De 3D Builder maakt gebruik van 1,75 mm PLA met 0,15 mm resolutie. De 3D-printer wordt gemonteerd geleverd en is klaar voor gebruik na de initiële installatie en kalibratie. De 3D Builder maakt gebruik van open source software Cura en Pronterface.

Wanneer gebruiken?

Als u op zoek bent naar een accurate printer met een relatief groot bouwvolume, dan is de 3D Builder wellicht iets voor u. In de weinige reviews die er van deze printer zijn wordt de printer omschreven als kwalitatief hoogstaand en zeer nauwkeurig gekalibreerd. Daarnaast is het een relatief snelle printer. Het gebruik van Open Source Software biedt het voordeel dat u geen dure software hoeft te kopen. Kortom een accurate printer, die makkelijk is in gebruik, tegen een marktconforme prijs.

De 3D-printer kopen? Dat kan via de shop.

Print specificaties

Maximale object grootte: lengte 22.0 x breedte 21.0 x hoogte 17.5 cm
Materiaal: PLA (1.75mm)
Nauwkeurigheid: 0.1 mm tot 0.4 mm
Gebruikte software: Open Source

Website van de 3D Builder: klik hier

Comments 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *